fbpx

Executive asszisztenst keresünk budapesti irodánkba!

Fejlődj a nemzetközi üzleti elitben Executive asszisztensként
Havi fizetés 700,000+ Ft (bruttó)

"

Jelentkezés

A kreatív ipar bármely területén jártas executive asszisztenst keresünk teljes munkaidőben, budapesti irodánkba.

Velünk dolgozva megismered a nemzetközi piacok meghódításának módját, megismered azt a munkamorált, ahogy Magyarországon kevesen dolgoznak! Cégcsoportunk közel 15 éve foglalkozik vállalkozás fejlesztéssel, változatos európai, távol-keleti és amerikai ügyfeleknek. Ugyanakkor 2015 óta a a cég szkópja a kiemelten környezettudatos és innovatív vállalkozások fejlesztésére irányult, valamint a fejlesztési megbízások mellett cégcsoportunk 2019 és 2020-as évben 4 saját hulladék újrahasznosító telepet nyitott, Magyarországon és az Egyesült Királyságban. 

Küldetésünk az állandó gépészeti, informatikai és anyagtudományi innovációs kutatások és fejlesztések mellett, megoldást találni a világ egyik legfontosabb problémájára, a nehezen újrahasznosítható műanyag frakciók kezelésére és hasznosítására. Csapatunkat változatos PR, kommunikációs, marketing szakembereken túl különböző területeken dolgozó PHD kutató és fejlesztő mérnökök gazdagítják. Fontos számunkra a színes egyéniségekből álló csapat, hiszen ügyfeleink, partnereink változatos kultúrából valók (Japán, Korea, USA és Európa majdnem összes országában rendelkezünk partnerekkel vagy saját vállalkozásokkal).

Feltétel: Szervezőképes angol nyelvtudás, legalább 3 év tapasztalat bármilyen kreatív ipari tapasztalat ahol embereket volt szükséges irányítani.

Előny: Tapasztalat a következő feladatkörökben:

Gyártásvezető
Rendező asszisztens
Ügynökségben projekt manager vagy Key account

Jelentkezés

A legtöbb álláshirdetésben homályosan fogalmaznak a pozícióról. Mi írunk néhány konkrét példát projektjeinkről:

Marketing célközönségeknek megfelelő modellekkel 15 fős fotózási nap megrendezése a következő külsősök bevonásával: Fotós, casting director, sminkes, fodrász, helyszín foglalás, eszközbérlés (külföldi lokációk is).

Tendereztetés: A legjobb alvállalkozók kiválasztása kreatív projektekhez, a díszlet tervezéstől a 3d utómunkáig. Önálló döntéshozási képesség a referenciák és az ár aránya alapján.

A cég üzleti divíziója és a kreatív divízió közti közvetítés: Befektetői prezentációk előkészítése ígényesen bemutatható PDF-ekkel, infográfiákkal, adatvizualizációval.

Márkák, akikkel együtt dolgoztunk

Jelentkezés

  Önéletrajz

  Cégcsoportunk közel 15 éve foglalkozik vállalkozás fejlesztéssel, változatos európai, távol-keleti és amerikai ügyfeleknek.

  Iroda helyszíne

  Budapest, 13. kerület
  Bővebb információ e-mailben!

  Kövess minket